La Piersante
Cart 0
vår pasta om oss butikk bedriftskunder glede for pasta
Cart 0
vår pastaom ossbutikkbedriftskunderglede for pasta
La Piersante
la pasta artigianale
6. april - Carbonara dagen
6. april - Carbonara dagen

Carbonara-oppskriften har få ingredienser, men krever god timing for at man skal oppnå et resultat som er verdig et romersk restaurant.

Read More
Andreas Kleven-FelloniApril 5, 2020
Cacio e pepe "Carboni Style"
Cacio e pepe "Carboni Style"

Dette er en ikonisk rett fra Roma med den litt fattige tradisjonelle kulturen for mat som har blitt populær verden over.

Read More
Andreas Kleven-FelloniSeptember 9, 2019
Pappardelle alla Boscaiola (skogspasta)
Pappardelle alla Boscaiola (skogspasta)

Pappardelle alla Boscaiola er en matrett fra Appeninene, fjellkjeden som ligger sentralt i Italia.

Read More
Andreas Kleven-FelloniSeptember 8, 2019
Tagliatelle al prosciutto
Tagliatelle al prosciutto
Andreas Kleven-FelloniFebruary 16, 2019
Hours
 
la piersante.png